Peugeot 206 control incalzire aer conditionat 6451EH 6451VG

138,00 lei

PSA CITROEN PEUGEOT 6451EH 6451VG

3 în stoc

SKU: 2706-AG1_K3a Categorii: , , Etichete: ,

Descriere

Controlul încălzirii din mașina Peugeot 206 cu denumirea 6451EH 6451VG este situat pe consola centrală și constă din mai multe elemente de control.

  1. Controlul temperaturii În partea stângă a panoului de control există un control al temperaturii, care vă permite să setați temperatura dorită în interiorul mașinii. Acest control are forma unei roți cu o etichetă roșie. Cu cât roata este deplasată mai mult spre lampa fluorescentă, cu atât temperatura este setată mai mare pentru încălzirea interiorului mașinii.
  2. Controlul ventilației În partea dreaptă a panoului de control există un control al ventilației, care vă permite să reglați puterea fluxului de aer în interiorul mașinii. Acest control este sub forma unei roți cu mai multe niveluri de putere. Cu cât roata este mișcată mai mult spre ventilator, cu atât fluxul de aer este setat mai puternic.
  3. Controlul direcției fluxului de aer Sub controlul ventilației se află controlul direcției fluxului de aer. Acest control vă permite să setați direcția în care va curge aerul în interiorul mașinii. Debitul poate fi setat spre fața șoferului sau pasagerului, sau spre partea inferioară a mașinii.

Per total, se poate spune că controlul încălzirii într-o mașină Peugeot 206 este destul de simplu și intuitiv. Tot ce trebuie să faceți este să setați temperatura dorită și debitul de aer pentru a menține interiorul mașinii confortabil de cald.

Informații suplimentare

Greutate 0,4 kg