BSM L03-00 DELPHI Citroën Peugeot 9659741780

825,00 lei

PSA CITROEN PEUGEOT 9659741780 6500FH

1 în stoc

Descriere

Aceasta este o piesă folosită cu garanție de funcționalitate Este posibil să se deterioreze unul dintre titulari – nu afectează funcționalitatea unității BSM (Boîtier de Servitude Moteur) cu denumirea L03-00 de la compania Delphi și numărul piesei 9659741780 este o parte importantă a sistemului electric al vehiculelor Citroën și Peugeot. Acest modul este conceput pentru a controla și distribui energia electrică în compartimentul motor al vehiculului, care este necesară pentru funcționarea fiabilă a diferitelor sisteme electronice.

Proprietăți tehnice:

  • Compatibilitate: Proiectat pentru diverse modele de autoturisme Citroën și Peugeot.
  • Producător: Delphi, un producător renumit de componente electronice pentru automobile.
  • Număr piesă: 9664055480, 9659741780, 9661707880.
  • Tip modul: BSM L03-00, o versiune specifică concepută pentru anumite configurații ale sistemului electric al vehiculului.

Funcţie:

Unitatea BSM L03-00 funcționează ca cutie de joncțiune principală în compartimentul motor al vehiculului. Este responsabil pentru controlul și distribuirea energiei electrice către diverse sisteme și componente, cum ar fi farurile, ștergătoarele, ventilatoarele și alte sisteme importante. Acest modul protejează și aceste circuite de suprasarcini și scurtcircuite cu siguranțe și relee integrate.

Avantaje:

  • Distribuția eficientă a energiei electrice: asigură o transmitere fiabilă și eficientă a energiei electrice către diferite sisteme ale vehiculului.
  • Protecția circuitelor: siguranțele și releele integrate protejează circuitele electrice de suprasarcini și scurtcircuite, sporind siguranța vehiculului.
  • Fiabilitate: Componentele de înaltă calitate de la Delphi asigură o durată lungă de viață și o performanță fiabilă, ceea ce este cheia pentru funcționarea fără probleme a vehiculului.

Instalare:

Când instalați unitatea BSM L03-00, este important să vă asigurați că toate cablurile și conectorii sunt conectați corect conform specificațiilor producătorului. Se recomanda ca instalarea sa fie efectuata de catre un tehnician calificat sau un centru de service autorizat, care va asigura functionalitatea corecta si siguranta intregului sistem.

Informații suplimentare

Greutate 0,9 kg