BSM B3 DELPHI Citroën Peugeot 9650664080

Anuntati cand produsul este in stoc

413,00 lei

PSA CITROEN PEUGEOT 9650664080 6500Y1 6500Y3

Stoc epuizat

SKU: 2242-K2_KR3 M2078 Categorii: , , Etichetă:

Descriere

Aceasta este o piesă folosită cu garanție de funcționare Este posibilă deteriorarea unuia dintre suporturi – nu afectează funcționalitatea

BSM B3 DELPHI Citroën Peugeot 9650664080

Unitatea BSM (Boîtier de Servitude Moteur), desemnată B3 de Delphi și numărul de piesă 9650664080, este un modul electronic cheie pentru vehiculele Citroën și Peugeot. Acest modul este conceput pentru a controla și distribui energia electrică în compartimentul motor al vehiculului.

Proprietăți tehnice:

  • Compatibilitate: Proiectat pentru diverse modele de autoturisme Citroën și Peugeot.
  • Producator: Delphi, un cunoscut producator de componente electronice auto.
  • Număr piesa: 9650664080.
  • Tip modul: BSM B3, care este o versiune specifică a unității proiectată pentru configurații specifice ale sistemelor electrice ale vehiculului.

Funcţie:

Unitatea BSM B3 acționează ca cutie principală de distribuție în compartimentul motor, unde controlează și distribuie puterea electrică către diferitele sisteme și componente ale vehiculului. Acest modul asigură funcționarea și protecția corectă a circuitelor electrice, cum ar fi farurile, ștergătoarele, ventilatoarele și alte sisteme critice.

Avantaje:

  • Distribuția eficientă a energiei electrice: Unitatea asigură o transmitere fiabilă și eficientă a energiei electrice către diferitele sisteme ale vehiculului.
  • Protecția circuitelor: siguranțele și releele integrate protejează circuitele electrice de suprasarcini și scurtcircuite.
  • Fiabilitate: Componentele Delphi de înaltă calitate garantează o durată lungă de viață și o performanță fiabilă.

Instalare:

Când instalați unitatea BSM B3, este esențial să vă asigurați că toate cablurile și conectorii sunt conectați corect conform specificațiilor producătorului. Se recomandă instalarea la un centru de service autorizat sau cu ajutorul unui tehnician calificat pentru a asigura funcționalitatea și siguranța corespunzătoare a întregului sistem.

Recomandare:

Pentru a menține performanța și fiabilitatea optime a sistemelor electrice ale vehiculului, se recomandă utilizarea unor piese de schimb originale sau piese de la producători de renume precum Delphi. Utilizarea pieselor originale asigură compatibilitatea și fiabilitatea pe termen lung, ceea ce este esențial pentru funcționarea sigură și eficientă a vehiculului.

Rezumat:

Unitatea BSM B3 de la Delphi (9650664080) este o componentă importantă pentru buna funcționare a sistemelor electrice ale vehiculelor Citroën și Peugeot. Datorită procesării de înaltă calitate și performanței fiabile, asigură funcționarea sigură și eficientă a diferitelor sisteme electronice din vehicul. Acest modul este cheia pentru a vă asigura că sistemele electrice ale vehiculului funcționează fără probleme și în siguranță.

Informații suplimentare

Greutate 0,8 kg